KRAV MAGA AIR MARSHAL (11.září 2001)

Krav Maga Air Marshall školení s Amnonem Darsou

 

Mezi data, která už nikdy nezmizí ze smutných vzpomínek, od roku 2001 patří 11. září. Teroristé z Al-Kajdy v ten den zaútočili letadly na několik civilních i strategických cílů ve Spojených státech amerických. Svět se od té doby změnil k nepoznání, přizpůsobit se museli jak ozbrojené složky, tak civilisté.
Snahou všech je, aby se tento teror už nikdy neopakoval.  u příležitosti připomínky útoků na New York a Washington se pořádá  speciálních školení kterého se zůčastní Josef Urban a Lenka Dvořáková . Všechny povede vynikajicí izraelský instruktor Amnon Darsa, bývalý příslušník speciální jednotky IDF, který dnes cvičí armádní a policejní jednotky mnoha zemí, od Izraele, přes USA, Německo, Holandsko, Brazílii nebo Hongkong.

Amnon Darsa účastníky zasvětí do sebeobranných technik proti napadení v letadle proti ozbrojeným i neozbrojeným útočníkům, bezpečnému pohybu ve stísněném prostoru, participanti budou čelit boji jeden na jednoho, organizované skupině agresorů, stejně tak se budou učit, jak se zorganizovat například proti únoscům.

Návštěva jednoho z nejlepších, ne-li nejlepšího instruktora krav maga v IKMF, je skvělá příležitost naučit se tuto sebeobranu od skutečného experta. Jak říkal zakladatel systému krav maga Imi Lichtenfeld: „Jenom tak se dá žít v míru.“

 


Na pražském letišti v Ruzyni, v trenažeru Boenignu 737 se uskuteční první Air Marshall seminář v Česku. Atraktivní akce pro omezený počet participantů proběhne ve výcvikovém středisku ČSA, kde cvičí mimo jiné policejní útvar doprovodu letadel, jehož pracovníci jsou známější pod jménem air marschallové.


Krav Maga seminář „Boj v letadle“
       No more 9/11